когда испанцы высадились в латинской америки, они тоже были представителями боли высоко развитой цивилизации, и местное населения читала их богами в результате индейская цивилизация было уничтожена.
только то, что одна раса технологически превзошла другую расу, не делает первую расу безопасной для второй расы, а скорей в вторую расу делает законной добычей для первой.
Не думаю, що для цивілізації (не обов’язково одної раси! це може бути конгломерат рас, або-що, дивно що рідко висувають такі гіпотези), здатної подолати шлях до планетки Земля, цивілізація людей, за теперішнім рівнем розвитку, може представляти хоч якусь небезпеку. Але Я також сумніваюсь, що людська цивілізація буде представляти для такого роду, інопланетної, хоч якийсь інтерес чи загрозу, це Я до того, що можна просто "просканувати" потім помітити, щойно відкриту, примітивну цивілізацію на "карті" й попрямувати собі далі... "Не важливо, хто ти чи звідки, головне що ти можеш, що ти не можеш й вибір, який ти робиш" — Не пам’ятаю де почув, можливо вигадав.
Ну якщо для вчених, скажем тварини, не представляють ніякого інтересу, то для інших, людина також не буде представляти інтересу. А це так?
Боюсь, Ви недооцінюєте цивілізацію, здатну акумулювати достатньо Енергії для між-зоряних подорожей. Такий рівень розвитку, більш-усього буде означати що "тварини" не матимуть абсолютно ніякої змоги виявити факт, сканування, чи навіть постійного "нагляду". Ми в основному, отримуємо дані про навколишній світ із допомогою електромагнітних та механічних явищ, із звуком у Космосі проблеми, а якщо до цього додати "невидимість" у ЕМ-хвилях, то боюсь людство не зможе виявити присутність інопланетян, навіть якщо вони побудують Тадж-Махал на Місяці. У людей немає "гравітаційних сканерів", що здатні засікти невеликі об’єкти, вагою менші за якусь зірку чи чорну діру :)
ЦитатаNV ()
Ну це якщо вони не переслідують ніяких цілей, а якщо для них Земля, це такий собі заповідник? і це не видумки, а спостереження за фактами.
Якими фактами? Гіпотезами, Ви хотіли сказати? Але ідея про "заповідник" — як на мене, кмітливо. Типу спостерігати, і дивитися який вибір будуть приймати люди (бо це ж істоти, наділені здатністю робити власний вибір, всупереч будь-яким примхам Природи) — це було б дуже цікаво, свого роду "тоталізатор, наприклад чи жахнуть вони ядерну війну, чи ні, робіть свої ставки!" — Ахахахаха.
— Я не зрозумів, як вставити картинку —
Кадри із мультфільму "Завойовник Зім" (Invader Zim), епізод — про "Хобо 13" (Hobo 13)
Ця гіпотеза мені подобається! Принаймні, якщо припустити що ми у Всесвіті не одна розумна цивілізація, то кмітливо що розвинуті цивілізації, повинні шукати інше, поза-їхня-планета життя, а оскільки ми їх досі не бачимо — значить вони або не знайшли нас, поки-що, або знайшли, але не пішли на "контакт", щоб не втручатися у життя "розумної цивілізації", так-як люди, намагаються не чіпати життя деяких тварин у дикій природі. "Не важливо, хто ти чи звідки, головне що ти можеш, що ти не можеш й вибір, який ти робиш" — Не пам’ятаю де почув, можливо вигадав.
Сообщение отредактировал фростиш_дурак - Вторник, 20.02.2018, 04:06
Боюсь, Ви недооцінюєте цивілізацію, здатну акумулювати достатньо Енергії для між-зоряних подорожей. Такий рівень розвитку, більш-усього буде означати що "тварини" не матимуть абсолютно ніякої змоги виявити факт, сканування, чи навіть постійного "нагляду".
Я це не заперечую, і коментував цю вашу цитату.
Цитатафростиш_дурак ()
Але Я також сумніваюсь, що людська цивілізація буде представляти для такого роду, інопланетної, хоч якийсь інтерес
Цитатафростиш_дурак ()
Якими фактами? Гіпотезами, Ви хотіли сказати?
Та ні, фактами. Їх досить, щоб зробити такі висновки. Наприклад дослідження людей (тільки які набрались сміливості) розповізти про їх викрадення, та проведення над ними різних експерементів. Це вивчав, наприклад, психіатр Джон Мек.
Вони працювали з сотнями паціентів, різного соціального статусу, та різних професій, які не знали один одного, але в бесідах розповідали одні й ті ж деталі, доповнюючи один одного. Є також наявність імплантів у людей і тих, що пом'ятають їх появу і тих, що не пом'ятають як вони до них потрапили.
Є також поява різних точок і фігур з них на тілах людей, які не розуміють що це і звідки воно, а також є сліди на тілах які видно тільки УФ. Це деякі, але не всі факти.
Цитатафростиш_дурак ()
Але ідея про "заповідник" — як на мене, кмітливо. Типу спостерігати, і дивитися який вибір будуть приймати люди (бо це ж істоти, наділені здатністю робити власний вибір, всупереч будь-яким примхам Природи) — це було б дуже цікаво, свого роду "тоталізатор, наприклад чи жахнуть вони ядерну війну, чи ні, робіть свої ставки!" — Ахахахаха.
Деякі, не тільки дивляться, а й контрлюють ядерні "іграшки", і це знають війскові. А з людством експерементують і проводять генетичні втручання, що видно з проведенних дослідженнь по прикладам вище.